I forhold til "Mit Vadehav" byder vi på:

  • Mulighed for en lang række forløb og aktiviteter både på Naturcenteret og rundt omkring på øen. Aktiviteter og forløb tilpasses naturligvis børnegruppens/klassens alderstrin, Fælles Mål eller det aktuelle læreplanstema. Vi er bekendte med en meget stor del af materialet på MitVadehav, og tilrettelægger gerne et undervisningsforløb, hvori dette materiale indgår. Enten før, under eller efter jeres besøg.
  • En udstilling om naturen omkring Rømø. Udstillingen er tilrettelagt sådan, at den både er velegnet for børn og voksne, og der er masser af ting man kan gå på opdagelse eller fordybe sig i. Udenfor Naturcenteret, findes Rømø Minimuseum, hvor entreen er gratis. Der findes en lille ubemandet udstilling om Rømøs opståen og naturgrundlag.

Naturcenter Tønnisgårds kompetencer ligger inden for området natur og kultur på Rømø. Vadehav, Vesterhav, plantager, hede, bunkere, hvalfangerhistorien, kirken og meget mere falder inden for vore muligheder. Vi er fleksible og har mulighed for at lave ture på det meste af Rømø.

 

Kontakt og booking

Naturcenter Tønnisgård

Havnebyvej 30
6792 Rømø

Telefon 74 75 52 57 / 29 92 52 57

Besøg hjemmesiden


 

Brugerbetaling?

Ja, dog ikke for klasser i Tønder Kommune, når forløbet indgår i ”Jeg bor ved Vadehavet”.